• Uniek totaalpakket
 • Verenigingen ontzorgen
 • Maatwerk
 • Kwaliteit voor de beste prijs
 • Alles in eigen beheer
 • Flexibel & snel
Home » Accommodatie & velden » Velden » Aanleg sportvelden

Aanleg sportvelden

Het aanleggen van een nieuw sportveld of accommodatie vraagt om veel expertise en ervaring. Echter heeft Sport Group Holland deze expertise en ervaring in huis. Wij denken in mogelijkheden en hanteren bij de realisatie een strakke planning zodat de gemaakte afspraken nageleefd kunnen worden. Op deze manier kunnen wij kwalitatief uitstekende velden opleveren geheel naar wens van de vereniging. Aanleg sportvelden voor onder andere:

 • Voetbalverenigingen;
 • Hockeyverenigingen;
 • Tennisverenigingen;
 • Padelverenigingen.
  In aanvulling op de padelvelden kunnen wij ook gehele padelkooien leveren en aanleggen!
Kunstgras veld

Veruit de grootste kostenpost van de buitenaccommodatie is het aanleggen of renoveren van een kunstgrasveld. Sport Group Holland kiest hier voor een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Een hoge basiskwaliteit verbetert namelijk de speleigenschappen van het veld en verlengt daarnaast ook de levensduur. Dit is absoluut van toepassing op het kunstgras maar met name ook op de fundering en afwatering. Alle kunstgrasmatten van Sport Group Holland voldoen aan de KNVB, KNHB, FIFA en NOC*NSF eisen. Als de combinatie van alle onderdelen kwalitatief en met zorg uitgevoerd worden, zal het beste resultaat voor de vereniging ontstaan. Daar staan wij voor!

Aanleg kunstgrasveld

In het verlengde van kwaliteit staat bij Sport Group Holland betrouwbaarheid. Deze betrouwbaarheid waarborgen wij door middel van een strakke planning. Dit is dan ook een belangrijke factor voor de sportverenigingen. Tenslotte hebben zij te maken met de wedstrijden en trainingen die op het sportpark plaatsvinden. Wij houden vanaf het begin rekening met deze wensen. De meeste verenigingen kiezen ervoor om velden aan te leggen tijdens dalmomenten, denk voornamelijk aan de zomerstop. Echter kan het voor sportclubs prijstechnisch ook aantrekkelijk zijn om juist buiten die momenten te plannen.

Belangrijk voor aanleg sportvelden: op het gebied van prijs zijn wij concurrerend. Nog veel belangrijker: op de lange termijn zijn we aantoonbaar goedkoper! Wij werken namelijk met het beste materiaal en zetten vakkundige mensen in. Onze vaste partners staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Sport Group Holland koopt bovendien rechtstreeks bij de producent in. Mede dankzij het specialistisch onderhoud dat wij uit kunnen voeren verlengen we de levensduur van het veld. Immers is dit voor de vereniging een duurzame optie wat een besparing geeft op de afschrijvingskosten en een grote renovatie of vernieuwing van het veld uitstelt.

Sport Group Holland is de enige unieke organisatie in Nederland die verstand heeft van zowel (bedrukte) clubkleding, sport- & spelmaterialen, advisering én sportaccommodaties. Wij hebben alle kennis en ervaring in eigen huis. Tot slot, heb je interesse om eens van gedachten te wisselen? Of heeft de vereniging een specifieke uitdaging? Neem dan contact met ons op, we komen graag eens langs voor een persoonlijke kennismaking.

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!