• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel
Home » Accommodatie & velden » Accommodatie

Accommodatie

De accommodatie van een vereniging is ontzettend belangrijk. Op het ene sportpark sport je namelijk prettiger dan het andere. Dit komt bijvoorbeeld door de kwaliteit, prijs, het gebruik en het onderhoud binnen de accommodatie. Voor Sport Group Holland bestaat de accommodatie uit een aantal belangrijk pijlers. Dit zijn de velden en alles wat daar bij komt kijken. Daarnaast zijn dit ook de accommodatie producten zoals de doelen & netten, ballenvanger, dug-outs, tribunestoeltjes, LED verlichting en de buitenruimte. Sport Group Holland kan de gehele vereniging ontzorgen dus dat betekent dat wij ook binnen deze accommodatie categorieën goede kwaliteit producten kunnen leveren tegen een scherpe prijs.

Accommodatie

Materialen voor de accommodatie zijn onmisbaar en daarnaast ook nog prijzig. Het is dus voor verenigingen belangrijk deze materialen met een zo hoog mogelijke kwaliteit aangeschaft kunnen worden tegen een scherpe prijs. Sport Group Holland kan deze verenigingen helpen door het brede aanbod aan accommodatie materialen dat wij aanbieden. Bovendien kan de vereniging zelf de kwaliteit en de bijbehorende prijs analyseren en bepalen welk product geschikt is voor de vereniging.

Duurzaamheid sportvereniging

Voor verenigingen, gemeentes, landen en eigenlijk de hele wereld is duurzaamheid een belangrijk begrip. Iedere organisatie, stichting of vereniging krijgt hiermee te maken en zal bepaalde doelen moeten en willen behalen waarbij een beter klimaat het uitgangspunt is. Duurzame accommodatie producten aanschaffen is voor sportverenigingen een enorme kostenpost. Deze kosten kunnen namelijk in de eerste aanschaf hoger uitvallen terwijl de daaropvolgende jaren juist kostenbesparingen zullen volgen door bijvoorbeeld de inzet van LED verlichting, onderhoudsmaterialen zonder chemicaliën en duurzaam geproduceerde doelen, dug-outs en/of tribune stoelen. Als verenigingen een steentje bij kunnen en willen dragen dan kunnen deze bijdragen aan een duurzame en betere wereld.

Sport Group Holland kan, met de kennis en kunde welke wij in eigen huis hebben, deze verenigingen helpen om opgestelde duurzaamheidsdoelen te bereiken. Ook voor advies kunnen verenigingen aan de bel trekken. Meer informatie? Neem dan eens contact met ons op of bekijk onze webshop!

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!