• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel
Home » Kleding & materiaal » Sportmaterialen » Trainingsmaterialen

Trainingsmaterialen

Ben jij de materiaalman, penningmeester, speler, coach, leider of trainer bij een sportvereniging? Dat bestaat de kans dat jij op zoek bent naar kwalitatief goede trainingsmaterialen tegen een scherp tarief. Sport Group Holland biedt voor vele sporten de juiste trainingsmaterialen tegen een scherpe prijs. Zonder deze trainingsmaterialen is het voor teams lastig om goed te kunnen trainen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de teams kunnen beschikken over hesjes, pionnen, hoedjes en kegels in meerdere maten. Maar ook technische trainingsmaterialen, conditionele trainingsmaterialen en meer zijn belangrijk voor iedere vereniging en ieder team.

trainingsmaterialen

Heb je al een kijkje genomen op onze webshop? Dan is het vast opgevallen dat er een groot aanbod is op het gebied van trainingsmaterialen. Diverse maten en kleuren pionnen/hoedjes, standaard- en reversible hesjes, hordes, vrije trap poppen, speedladders, ballennetten en nog veel meer. Sport Group Holland heeft duidelijk en overzichtelijk een assortiment geselecteerd dat volledig past bij de behoeftes van sportverenigingen. Staat jouw product er niet bij? Neem contact met ons op. Wij zijn flexibel en kunnen alle materialen leveren!

Sport Group Holland hanteert scherpe prijzen en biedt hoge kwaliteit materialen. Bestel jij voor meer dan 75 euro in onze webshop? Dan komen de verzendkosten te vervallen. Naast de materialen voor trainingen bieden wij ook een breed assortiment wedstrijdmaterialen, arbitragematerialen, keepersmaterialen en vele andere accessoires.

Trainingsmaterialen

Sport Group Holland biedt coördinatiematerialen in de vorm van hordes. Wij bieden flexibele hordesets (6 x 25cm hoog), verstelbare hordes van 10cm tot 30 cm en een lage horde set inclusief hoedjes. Daarnaast bieden wij in onze webshop speedladders van 4 meter, 6 meter en 8 meter. Als laatste bieden kwaliteit trainingshoepels en slalomstokken tegen scherpe prijzen. Als deze materialen zorgen voor een betere coördinatie, meer snelheid, inzicht en conditie.

Wij bieden een zeer divers assortiment trainingspionnen. Denk hierbij aan rubberen markers in 4 verschillende kleuren. Het voordeel van deze markers is dat deze plat zijn en daardoor de spelers er niet over heen kunnen vallen of de rolrichting van een bal compleet veranderd. Spelers kunnen gemakkelijk over deze pionnen/markers lopen en rennen. Daarnaast bieden wij kleine- en grote hoedjes en kegel pionnen in diverse verschillende hoogtes.

Pionnen
Trainingshesjes

Sport Group Holland biedt standaard hesjes tegen een zeer lage prijs. Deze hesjes zijn van goede kwaliteit en geschikt voor ieder sportteam. Daarnaast hebben wij reversible hesjes. Deze hesjes zijn aan de ene kant één kleur en aan de andere kant een andere kleur. Op deze manier kan men gemakkelijk teams maken met dezelfde hesjes. Interesse in onze kwalitatief goede hesjes? Bekijk dan snel onze webshop en bestel deze nu!

Naast de bovengenoemde trainingsmaterialen bieden wij nog diverse andere materialen. Denk aan weerstandgordels, weerstandsparachutes, trainingsbogen en nog veel meer andere accessoires.

Sport Group Holland biedt voor alle sporten de belangrijkste materialen. Ben jij geïnteresseerd in onze trainingsmaterialen voor jouw team of vereniging? Klik dan onderstaand voor de beste trainingsmaterialen!

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!