• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel

Voetbal

Voetbal is de meest beoefende sport in Nederland met 1,2 miljoen voetballers. Deze leden binnen het voetbal worden uitgesmeerd over in totaal 3.060 verenigingen in Nederland. Voetbal is van oudsher al een oude sport waarbij de geschiedenis zelfs al in 1863 begint toen de Football Association werd opgericht. Schilderingen uit honderden jaren vóór deze opgericht laten zien dat er ver voor de tijd al een bepaalde vorm van voetbal werd gespeeld. In Nederland werd in 1889 de NVAB opgericht (Nederlandschen Voetbal- en Athletischen Bond). Sinds 1954 wordt er in Nederland betaald voetbal gespeeld.

Gedurende een voetbalwedstrijd staan 11 spelers op het veld, tien veldspelers en één keeper. In een voetbalteams worden verschillende posities uitgelicht waar de keeper, verdedigers, middenvelders en aanvallers onderscheiden worden. Voetbal wordt gespeeld op natuurgras, kunstgras en in de zaal. Een voetbalveld is 105 meter lang en 68 meter breed waarbij er een aantal belangrijke punten zijn zoals het 16-meter gebied, de penaltystip, 5-meter lijn en de middenlijn/middencirkel.

Voor voetbal geldt dat een aantal belangrijke producten noodzakelijk zijn. Deze kunnen de kwaliteit van een team verbeteren mits deze juist worden ingezet. Zo zijn de wedstrijd- en trainingsballen het belangrijkste binnen deze sport. Zonder een goede bal wordt het veldspel moeilijker aangezien de voetbal weg kan springen of onjuist stuitert. Sport Group Holland biedt kwaliteit voetballen tegen een scherpe prijs. Ook de materialen op de training kunnen bijdragen aan het verbeteren van het veldspel, positionering, coachen en het fungeren als één team. Bekijk snel alle artikelen op het gebied van voetbal op onze webshop.

Sport Group Holland kan alle voetbalverenigingen compleet ontzorgen op het gebied van bedrukte (wedstrijd) kleding, alle sport- en spelmaterialen en alles voor accommodatie. Wij staan klaar voor de club en denken graag mee om te helpen. Geïnteresseerd? Bekijk de webshop of neem contact met ons op.

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!