• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel

Voetbal

Voetbal is de meest beoefende sport in Nederland met 1,2 miljoen voetballers. Uiteindelijk worde nal deze leden binnen het voetbal uitgesmeerd over in totaal 3.060 verenigingen in Nederland. Daarnaast is het van oudsher al een oude sport waarbij de geschiedenis zelfs al in 1863 begint toen de Football Association werd opgericht. Schilderingen uit honderden jaren vóór deze opgericht laten zien dat er ver voor de tijd al een bepaalde vorm van voetbal werd gespeeld. In Nederland werd in 1889 de NVAB opgericht (Nederlandschen Voetbal- en Athletischen Bond). Sinds 1954 spelen we in Nederland betaald voetbal.

Voetbal

Gedurende een voetbalwedstrijd staan 11 spelers op het veld, tien veldspelers en één keeper. Een voetbalteam bestaat uit de keeper, verdediger, middenvelder en aanvallers. Daarnaast zijn er wisselspelers en een staf welke geleid wordt door de trainer. Deze sport wordt gespeeld op natuurgras, kunstgras en in de zaal. Een voetbalveld is 105 meter lang en 68 meter breed waarbij er een aantal belangrijke punten zijn zoals het 16-meter gebied, de penaltystip, 5-meter lijn en de middenlijn/middencirkel.

Voetbal doel

Binnen de sport zijn er een aantal noodzakelijke producten. Deze kunnen de kwaliteit van een team verbeteren mits deze juist worden ingezet. Zo zijn namelijk de wedstrijd- en trainingsballen het belangrijkste binnen deze sport. Zonder een goede bal wordt het veldspel moeilijk, de voetbal kan bijvoorbeeld weg springen of onjuist stuiteren. Sport Group Holland biedt kwaliteit voetballen tegen een scherpe prijs. Ook de materialen op de training kunnen bijdragen aan het verbeteren van het veldspel, positionering, coachen en het fungeren als één team. Bekijk snel alle artikelen in onze webshop.

Sport Group Holland kan alle voetbalverenigingen compleet ontzorgen op het gebied van bedrukte (wedstrijd) kleding, alle sport- en spelmaterialen en daarnaast ook alles met betrekking tot de accommodatie. Daarnaast staan wij klaar voor de club en denken graag mee met de club. Geïnteresseerd? Bekijk dan de webshop of neem contact met ons op.

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!