• Uniek totaalpakket
 • Verenigingen ontzorgen
 • Maatwerk
 • Kwaliteit voor de beste prijs
 • Alles in eigen beheer
 • Flexibel & snel

Sporten

Bij Sport Group Holland staan alle verenigingen van de diverse sporten hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij het totaalpakket bieden voor diverse sporten. Binnen deze sporten bieden wij maatwerk producten welke uniek zijn. Wij spelen in op onder andere de volgende sporten:

 • Voetbal
 • Hockey
 • Padel
 • Basketbal
 • Volleybal
 • Korfbal
 • Handbal
Sporten
Teamkleding

Sport Group Holland kan alle verenigingen binnen deze sporten ontzien op het gebied van kleding. Hier kan onderscheid gemaakt worden tussen wedstrijdkleding, presentatiekleding en diverse andere kleding. Daarnaast kunnen wij deze verenigingen compleet ontzorgen op het gebied van unieke sport- & spelmaterialen. Wij bieden hierin alle wedstrijd- en trainingsmaterialen welke nodig zijn voor verenigingen. Het unieke aspect aan deze producten behalen wij als volgt:

Op het gebied van voetbal kunnen wij bijvoorbeeld speciale maatwerk voetballen van Parema aanbieden waar het logo van de club ín de bal zelf wordt gedrukt. Dit betekent dat de logo’s op deze producten minder snel slijten dan wanneer een logo óp de bal wordt gedrukt. Daarnaast is een logobal met clublogo altijd herkenbaar waardoor je deze niet snel kwijt raakt. Wij kunnen deze ook in de kleuren van de club produceren waardoor deze unieke maatwerk voetballen perfect bij de vereniging passen en zorgen voor een professionele uitstraling. Deze speciale aanmaak ballen brengen geen extra kosten met zich mee. Ook kunnen wij deze op maat gemaakte logoballen voor hockeyverenigingen leveren.

Naast maatwerk op sportballen kunnen wij ook bidonkratten leveren waarbij de zijkanten het clublogo, teamnaam, of een andere opzet kunnen bevatten. Dit doen wij door de zijdes van de kratten te bestickeren.
In onze webshop verkopen wij ook hockeytassen van The Indian Maharadja. Deze kunnen wij voorzien van voornaam, achternaam, initialen, teamnaam en meer. Interesse in een hockeytas inclusief bedrukking? Neem dan contact met ons op.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep op het gebied van unieke maatwerk producten welke Sport Group Holland in het assortiment heeft. Zoals al benoemd kunnen wij verenigingen compleet ontzorgen op het gebied van kleding en sport- & spelmaterialen. Daarnaast ontzorgen wij de verschillende verenigingen van de eerder genoemde sporten op het gebied van accommodatie en advies.

Accommodatie

Sport Group Holland kan de accommodatie van de verenigingen binnen de eerder genoemde sporten ook voorzien van onderhoud en dergelijke. Denk bijvoorbeeld aan specialistisch veldonderhoud in de vorm van borstelen, algenbestrijding, dieptereiniging en decompacteren van het (kunst)gras. Ook kunnen wij gehele kunstgras velden voor voetbalverenigingen, hockeyverenigingen, tennisverenigingen en padelverenigingen aanleggen. Verder kan Sport Group Holland de belijning van voetbalvelden voorzien en daarnaast de belijningsverf leveren. Aanvullend bieden wij doelen, netten, dug-outs, tribunestoeltjes en nog veel meer op het gebied van de accommodatie aan. Kortom: ook op het gebied van accommodatie kan Sport Group Holland verenigingen compleet ontzien. Daarnaast kunnen wij sportverenigingen adviseren op het gebied van onder andere duurzaamheid, BOSA-regeling, inkoop en nog veel meer.

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!