• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel

Clubwebshop

Wij kunnen in aanvulling op de unieke wedstrijdtenues met bedrukking een gratis clubwebshop realiseren en beheren voor de leden binnen de vereniging. Hierbij zal de uitstraling van de club doorgevoerd worden in de vorm van clubkleuren, het clublogo en herkenbare foto’s van bijvoorbeeld de accommodatie. Er kan een link op de clubwebsite en social media kanalen geplaatst worden welke direct doorverwijzen naar de clubwebshop. Het is in de clubwebshop mogelijk om de clubkleding van de vereniging te bestellen. In aanvulling is het ook mogelijk om diverse andere producten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan trainingskleding, sporttassen, teamtassen, bidonkratten en diverse andere accessoires. Wij kunnen deze kleding in eigen beheer tegen een scherpe prijs voorzien van bedrukking in de vorm van clublogo, nummers, sponsoren, namen en meer.

In overleg met Sport Group Holland kan de vereniging zelf ook geld verdienen aan deze webshop door middel van besproken commissies. Echter kiezen verenigingen er ook vaak voor om deze kortingen aan de leden te geven. Op deze manier kunnen wij verenigingen door middel van deze clubwebshop compleet ontzorgen. Wij leveren de bestelde artikelen bij de leden thuis. Ook is het mogelijk om een gedeeltelijke voorraad aan te leggen bij de vereniging. Denk hierbij aan sokken, accessoires of zelfs de clubkleding. Als laatste is het mogelijk om zelf invulling te geven aan het assortiment. Wil je bijvoorbeeld ook sporttassen en/of sportballen aan het assortiment toevoegen? Geen enkel probleem! Het is mogelijk om de clubwebshop geheel te optimaliseren.

Ben je benieuwd naar alle voordelen en wil je zien hoe wij een dergelijke clubwereld inrichten? Neem een contact met ons op. Wij gaan graag met verenigingen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!