• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel
Home » Kleding & materiaal » Sportmaterialen

Sportmaterialen

Zonder goede sportmaterialen kan er niet gesport worden. Bij Sport Group Holland bestel je eenvoudig in onze eigen sportwebshop. Sport Group Holland biedt alles voor de club. Denk bijvoorbeeld aan trainingsballen, wedstrijdballen, trainingsmaterialen (pionnen en dergelijke), doelen, netten, arbitragematerialen, trainersmaterialen en nog veel meer accessoires. Het is daarnaast ook mogelijk om deze materialen bij ons te laten bedrukken met een clublogo, teamnaam of andere bedrukking.

Van Derbystar tot Adidas, Nike, Jako en Parema: de keuze is op het gebied van voetbal enorm. Wij bieden een uitgebreid assortiment in onze sportwebshop. Dankzij onze expertise kunnen we op maat advies uitbrengen over de juiste ballen, ballentassen, trainingsmaterialen, arbitragematerialen en nog veel meer. Wij geven dit advies op basis van wat het beste bij de desbetreffende vereniging past. Ook kunnen wij accommodatie materialen leveren in de vorm van doelen, netten, dugouts en meer.

Hockey is één van de sporten waarin Nederland in de absolute top meespeelt. Sport Group Holland heeft op het gebied van hockey extreem veel kennis en kunde in huis. Daarnaast bieden wij de beste materialen in de vorm van hockeysticks, hockeyballen, bescherming, trainingsmaterialen en meer. Wij zijn partner van The Indian Maharadja en bieden kwaliteit producten van het merk in onze webshop tegen een enorm scherpe prijs. Met de combinatie van onze kennis, kunde en kwaliteit kunnen we samen met jouw vereniging de top bereiken!

Er zijn verschillende mogelijkheden in hockeymaterialen. Zo zijn er de standaard ballen met een glad oppervlak (plain), maar ook ballen met een oneffen oppervlak, ook wel dimple genoemd. De beste keuze hangt af van de ondergrond. We adviseren u graag, ook over producten als hockeysticks, doelen, pionnen en trainingsmateriaal. Indien gewenst kunnen we de producten ook bedrukken met bijvoorbeeld het clublogo in onze eigen drukkerij.

Padel is een relatief nieuwe sport welke enorm in opkomst is. Het racket en de ballen zijn anders dan bij tennis. Daarnaast zitten er in de padelrackets enorme verschillen voor beginners en gevorderde spelers. Sport Group Holland biedt padelrackets voor zowel de beginnende als de gevorderde padelspeler. Wij verkopen rackets van The Indian Maharadja en van HEAD.

person holding orange and white polka dot round ball

Ook bij overige sporten zijn sport- en spelmaterialen nodig. Naast bovengenoemde sporten geldt dit bijvoorbeeld ook voor basketbal, volleybal, korfbal en nog meer sporten welke wij kunnen ontzorgen. Sport Group Holland kent de sportwereld goed en weet wat er verkrijgbaar is. We bieden een selectie van een aantal kwaliteitsmerken in diverse sportmaterialen. Deze bestelt u eenvoudig via onze website. Bekijk snel de collecties in onze webshop.

Close-up of a white line on green grass in a soccer field

Bestel uw sport- en spelmaterialen in onze webshop!