• Uniek totaalpakket
  • Verenigingen ontzorgen
  • Maatwerk
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Alles in eigen beheer
  • Flexibel & snel
Home » Top 10 Populairste hockeytassen The Indian Maharadja

Top 10 Populairste hockeytassen The Indian Maharadja

Sport Group Holland biedt een groot assortiment hockeytassen van The Indian Maharadja. Het gaat hier om onder andere de populairste hockeytassen voor volwassenen en kinderen. Het assortiment bestaat uit onder andere stickbags, backpacks, duffelbags en sportsbags.

Wij bieden deze hockeytassen in diverse kleuren aan in onze webshop en op bol. Als we al deze verkopen en gegevens naast elkaar leggen kunnen we een lijst opstellen. Dit is de lijst met de top 10 populairste hockeytassen van The Indian Maharadja. Ben jij nog op zoek naar een hockeytas? Laat je dan inspireren door deze top 10!

Nummer 10. CMX Ballbag Zwart

Deze zwarte hockey ballentas vinden wij terug op de tiende plaats binnen deze lijst. De hockeytas biedt plaats voor ongeveer 48 hockeyballen in het grote vak. De tas is ideaal om mee te nemen naar trainingen en wedstrijden. De afmetingen van de ballbag zijn 28x26x26 centimeter en de inhoud is ongeveer 19 liter.

De vierkante hockey ballbag van The Indian Maharadja is gemaakt van sterk waterafstotend materiaal. De onderkant is van extra duurzaam materiaal gemaakt zodat deze niet snel kan slijten. De hockeytas is gemakkelijk te dragen. Wil jij deze zwarte CMX ballentas van The Indian Maharadja aanschaffen? Bekijk dan eens onze website of bestel de CMX Ballbag zwart via bol.com.

populairste hockeytassen
Nummer 9. PMX Backpack Zwart

De zwarte PMX Backpack van The Indian Maharadja vinden we terug op de negende plaats in de lijst van populairste hockeytassen van The Indian Maharadja bij Sport Group Holland. Deze rugtas heeft een ruim vak voor alle sportkleding, accessoires en meer. De afmetingen zijn 32x16x50 centimeter en heeft een inhoud van ongeveer 22 liter.

De PMX Backpack van The Indian Maharadja is gemaakt van zeer licht maar stevig polyester. De tas biedt genoeg opslagmogelijkheden voor alle sportspullen. Deze tas kan naast de hockeywedstrijden en hockeytrainingen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld school of vrije tijd. Is de zwarte PMX Backpack van The Indian Maharadja echt iets voor jou? Bestel deze dan nu in onze webshop of via bol.com.

backpack hockeytas
Nummer 8. PSX Kids Backpack Navy

De populaire rugtas voor kinderen in de kleur navy vinden we terug op een achtste plaats in deze lijst. De PSX Kids Backpack Navy is dé ideale hockeytas voor de jonge en sportieve hockeyspelers. De afmetingen bedragen 26x16x38 centimeter en heeft een inhoud van ongeveer 15 liter.

De PSX rugtas voor kinderen van The Indian Maharadja heeft voldoende opbergmogelijkheden. Daarnaast heeft deze hockeytas een stickhouder en de mogelijkheid om een bidon op te bergen. Het grote voorvak heeft een dubbele rits voor extra stevigheid. Ben jij op zoek naar de PSX Kids Backpack Navy van The Indian Maharadja voor jezelf of voor iemand anders? Bekijk dan onze webshop en bestel deze hockeytas voor kinderen nu! Via Bol.com bestellen kan ook.

populaire hockeytas psx navy
Nummer 7. CSX Kids Stickbag Mint

De nummer 7 in deze lijst is de CSX Stickbag Mint voor kinderen. Deze hockeytas is een compacte stickbag ideaal voor kinderen. De afmetingen van de CSX Kids Stickbag zijn 90x18x22 centimeter en de inhoud is ongeveer 36 liter.

De CSX Mint Stickbag voor Kids heeft een apart vak waar 2 tot 3 hockeysticks (tot maat 35) in passen. De mint kleurige stickbag biedt voldoende opbergmogelijkheden voor alle hockeyspullen. Ben jij geïnteresseerd in deze CSX Kids Stickbag Mint voor kinderen? Shop deze dan nu in onze webshop of via bol.com.

hockeytas csx mint the indian maharadja
Nummer 6. PMX Duffelbag Zwart

De zwarte PMX Duffelbag van The Indian Maharadja is een van de populairste hockeytassen bij Sport Group Holland en deze vinden we daarom ook terug op een zesde positie. Deze zwarte hockeytas is een duffelbag én een rugtas in 1. De afmetingen van de duffelbag zijn 33x20x50 centimeter en de inhoud is ongeveer 33 liter. Deze hockeytas is gemaakt van een licht en verstevigd polyester met matte uitstraling.

Er is meer dan voldoende ruimte voor de materialen in het grote ronde vak. Geschikt om twee hockeysticks mee te vervoeren. Er zijn 2 losse handvaten en een afneembare schouderriem waardoor deze PMX Duffelbag gemakkelijk te dragen is. Wil jij deze multifunctionele hockeytas in gebruik nemen? Bestel deze dan snel via onze webshop of via bol.com.

populairste hockeytas
Nummer 5. CSX Kids Stickbag Navy

De CSX Kids Stickbag Navy is de meest populaire Kids Stickbag bij Sport Group Holland en daarom is deze terug te vinden op de vijfde positie in de lijst. De CSX Navy Stickbag voor kinderen is compact en perfect in het gebruik voor kinderen. De afmetingen zijn 90x18x22 centimeter en de inhoud is ongeveer 36 liter.

Deze hockeytas voor kinderen heeft een vak voor 2 á 3 hockeysticks (LET OP: Tot maat 35). Verder zijn er voldoende opbergmogelijkheden voor alle hockeymaterialen. De navy CSX kids stickbag kan gedragen worden als rugzak door de verstelbare en gewatteerde schouderbanden of opgetild worden door de handige handgreep aan de achterkant. Interesse in deze Kids Stickbag? Bekijk de webshop van Sport Group Holland of bestel de CSX Kids Stickbag NAvy via bol.com.

csx navy hockeysticktas
Nummer 4. CMX Sportsbag Zwart

De Zwarte CMX Sportsbag van The Indian Maharadja valt net buiten de top 3 als het gaat om populairste tas bij Sport Group Holland. Deze hockeytas is geschikt voor de individuele hockeyer die op zoek is naar een grote hockeytas en ook als teamtas. De afmetingen van de sporttas zijn 29x29x60 centimeter en heeft een grote inhoud van ongeveer 50 liter.

Het grote hoofdvak biedt meer dan voldoende opbergmogelijkheden voor alle sportmaterialen. Deze zwarte CMX Sportsbag is ook uiterst geschikt voor het bewaren van alle strafcorner materialen voor je hockeyteam. Ben jij geïnteresseerd in de hockeytas? Bestel deze dan nu in onze webshop of via bol.com.

Sport Group Holland - CMX-Sportsbag-Zwart-286x300
Nummer 3. CSP Kids Backpack Tigris

De CSP Kids Backpack Tigris/Roze is een van de meest populairste hockeytassen voor kinderen bij Sport Group Holland. Daarom is deze in de top 3 terug te vinden op een geweldige derde positie. Deze populaire hockeytas is met het kleurrijke patroon ideaal voor de jonge en sportieve hockeyers. De afmetingen van de tas zijn 26x13x35 centimeter en de inhoud is ongeveer 12 liter.

De roze rugtas voor kinderen heeft een groot vak met voldoende opbergmogelijkheden voor de hockeymaterialen. Daarnaast is er de mogelijkheid om één hockeystick ‘handsfree’ mee te nemen. Deze uitstekende kwaliteit CSP Kids Backpack Tigris wordt door Sport Group Holland aangeboden tegen de allerbeste prijs! Bekijk snel de link en wordt eigenaar van deze geweldige hockeytas voor kinderen! Ook via bol.com te bestellen.

populairste hockeytassen kinderen
Nummer 2. CMX Stickbag Zwart

De op een na populairste hockeytas van The Indian Maharadja bij Sport Group Holland is de CMX Stickbag Zwart. Dit is de perfecte middelgrote sticktas welke ook als teamtas kan fungeren. De afmetingen zijn 106x21x18 centimeter en heeft een inhoud van ongeveer 40 liter.

De Zwarte CMX Stickbag van The Indian Maharadja biedt ruimte voor 3 tot 4 volwassen hockeysticks. Ook is er meer dan genoeg ruimte voor alle sportkleding en sportmaterialen. De stevige tussenwand zorgt ervoor dat vochtige kleding zonder zorgen naast de droge spullen ingepakt kunnen worden. Ben jij geïnteresseerd in deze populaire CMX Stickbag, bekijk dan onze webshop of bekijk hem op bol.com en shop nu!

sticktas hockey
Nummer 1. CMX Stickbag Navy

Eén van de populairste hockeytassen is de CMX stickbag. Uiteindelijk is de meest populaire hockeytas van The Indian Maharadja toch wel de CMX Stickbag Navy. Deze is gelijkwaardig populair aan dezelfde hockeytas maar dan in het zwart. Dit is namelijk de nummer 2 in deze lijst; de CMX Stickbag Zwart. De CMX Stickbag Navy van The Indian Maharadja is een middelgrote sticktas en ideaal in het gebruik. De afmetingen zijn 106x21x18 centimeter en de inhoud is ongeveer 40 liter.

De CMX Navy Sticktas is daarnaast ook te gebruiken als teamtas aangezien deze ruimte biedt voor 3 tot 4 hockeysticks. Daarnaast is er voldoende opbergmogelijkheid voor alle sportmaterialen. Ben jij, net als een groot deel van onze bezoekers, geïnteresseerd in deze CMX Stickbag Navy van The Indian Maharadja? Bekijk deze dan snel in onze webshop of op bol.com en bestel jouw hockeytas meteen!

populairste hockeytas

Meer blogs